Antena Meniu Search
x

Video Şofer drogat, nouă lovitură la o zi după accidentul din Techirghiol: a luat la bătaie un medic şi un agent de pază din spital

Şoferul drogat implicat în accidentul de ieri de la Techirghiol a lovit din nou. Azi a bătut un medic şi un agent de pază la spital. Un apel la 112 anunţa că un individ are un comportament ciudat în localitatea Cumpăna. Echipajele de intervenţie l-au dus la spital, acolo unde bărbatul s-a dezlănţuit. Ieri, individul a condus drogat şi a făcut accident cu maşina, deşi avea permisul expirat. Poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest abia la insistenţele reporterului Observator. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 21:28

Vezi și

Un medic din Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța a fost agresat fizic, luni, de un bărbat. Deoarece se afla într-o stare de agitație, bărbatul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

„La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 08.10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un medic din Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța ar fi fost agresat fizic de un bărbat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, potrivit unui comunicat de presă.

Polițiștii menționează că, eoarece se afla într-o stare de agitație, bărbatul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Şofer drogat, nouă lovitură la o zi după accidentul din Techirghiol: a luat la bătaie un medic şi un agent de pază din spital