Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer împușcat de polițiștii de frontieră, la Botoșani. Mașina bărbatului era plină cu țigări de contrabandă

Un bărbat a fost împușcat în cap de un polițist de frontieră, noaptea trecută, în Santa Marei, județul Botoșani. Incidentul a avut loc după ce un echipaj al Poliției de Frontieră de la Românești au încercat să oprească un autoturism suspect a fi implicat în activități de contrabanda cu tigari.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.10.2021, 11:22

Potrivit STPF Botosani, șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor de frontieră, mai mult a accelerat către aceștia, intenționând să-i accidenteze. Un polițist a fost acroșat de autoturism. În acel moment, poliţistul lovit de maşină a scos pistolul, trăgând în aer, dar şi spre maşina care trecuse de el, mai multe focuri de armă. Câteva dintre gloanţele trase au atins autoturismul aflat în mişcare, unul dintre acestea lovindu-l în cap pe şofer.

”Soferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor de frontiera, mai mult a accelerat către aceștia, intenționând să-i accidenteze. Unul dintre polițiștii de frontiera a fost acroșat de către autoturism. In consecință, colegii noștri au folosit armamentul din dotare, cu respectarea procedurilor legale in vigoare, au efectuat somatie regulamentara, fiind executate mai multe focuri de arma, atat în aer, cat și asupra  autoturismului”, transmite STPF Botosani într-un comunicat.

Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe drum și a intrat într-o lizieră. La fața locului s-a constatat că șoferul autoturismului este rănit, așa că polițiștii de frontieră au chemat o ambulanță prin 112 pentru a prelua persoana rănită. 

În autoturism au fost descoperite mai multe colete cu tigari. Cercetările sunt continuate de către IPJ Botoșani, sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Botosani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șofer împușcat de polițiștii de frontieră, la Botoșani. Mașina bărbatului era plină cu țigări de contrabandă