Antena Meniu Search
x

Video Şofer inconştient, filmat în timp ce goneşte cu 171 km/oră şi fuge de poliţie, pe A1 în Alba. Nu s-a oprit nici după ce a făcut pană

Urmărire periculoasă pe autostrada A1. Un șofer care zbura cu 171 km pe oră a fost prins de poliţişti după o goană nebună. Agenţii l-au fugărit mai bine de 20 de kilometri.  Iar şoferul a lovit inclusiv o baliză în timpul urmăririi. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.01.2024, 14:11

Vezi și

Şoferul a rămas deja fără permis pentru o perioadă de 5 luni, dar va trebui să plătească şi o amendă în valoare de 5.600 de lei. Totul s-a întâmplat ieri pe Autostrada A1 în apropiere de Sebeş. Bărbatul în vârstă de 32 de ani din Sibiu a fost surprins de radare în timp ce conducea cu 171 de km pe oră, într-o zonă în care viteza maximă este de 130 de km pe oră.

Bărbatul nu a încetinit nici după ce a făcut pană

Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, dar acesta nici măcar nu a încetinit, astfel că s-au pornit în urmărirea lui. În timpul cursei a lovit şi mai multe balize care separau benzile de circulaţie şi chiar dacă a făcut pană, tot nu a oprit. Oamenii legii au reuşit să-l tragă pe dreapta abia după 20 de km, când l-au şi imobilizat pentru că era agresiv.

A fost testat cu aparatul etilotest şi drugtest dar ambele rezultate au fost negative. Nu a reuşit să le explice poliţiştilor de ce nu a oprit atunci când aceştia i-au făcut semn. Cel care îl cunosc spun că acesta este comportamentul lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şofer inconştient, filmat în timp ce goneşte cu 171 km/oră şi fuge de poliţie, pe A1 în Alba. Nu s-a oprit nici după ce a făcut pană