Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer, mort pe o șosea din Arad. A pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și s-a înfipt cu mașina într-un copac. Alți doi tineri, răniți

Impact fatal pe o șosea din Arad. Un bărbat de 38 de ani și-a găsit sfârșitul la volanul mașinii, după ce, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul și s-a înfipt cu mașina într-un pom care se afla pe marginea șoselei. Alături de el se aflau și doi prieteni, în vârstă de 30 și 23 de ani, care au fost răniți.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 12:39

În dimineața zilei de 19 august a.c., în jurul orei 04:10, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe D.J. 792, dinspre Seleuș spre Ineu, a avut loc un accident rutier cu consecințe grave. Un bărbat de 38 de ani, din Pâncota, a condus un autoturism în care se mai aflau un bărbat de 30 de ani și un tânăr de 23, amândoi din Pâncota.

Șoferul a pierdut controlul într-o curbă periculoasă

La km 28+872, într-o curbă periculoasă la stânga, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, a intrat într-un șanț și ulterior în coliziune cu un arbore. În urma accidentului, șoferul a fost rănit grav, iar ocupanții ușor, toți fiind transportați la spital în vederea evaluării stării și acordării de îngrijiri medicale.

În jurul orei 7:25, polițiștii au fost informați, de către personalul medical, că șoferul a decedat în urma leziunilor suferite. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Șofer, mort pe o șosea din Arad. A pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și s-a înfipt cu mașina într-un copac. Alți doi tineri, răniți