Antena Meniu Search
x

Foto Şofer prins când gonea cu un bolid Ferrari pe autostradă. Depăşise cu 100 de kilometri limita de viteză

Poliţiştii Brigăzii de Poliţie Autostrăzi - A1 Deva - Nădlac au depistat în trafic, în zona localităţii Margina din judeţul Timiş, pe Autostrada A1, sensul de mers Lugoj - Deva, un şofer care conducea o maşină Ferrari cu 230 km pe oră. Bărbatul a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 120 de zile.

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 13:48

Vezi și

Poliţiştii Brigăzii de Poliţie Autostrăzi - A1 Deva - Nădlac au oprit în trafic, marţi, un bărbat de 46 de ani, care conducea cu viteză pe autostradă. ”La data de 26.07.2022, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie Autostrăzi - A1 Deva - Nădlac au depistat în trafic, pe A1 la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj - Deva, în apropierea localităţii Margina din judeţul Timiş, un bărbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h”, transmite IPJ Timiş.

Amenda primită de şoferul care gonea cu Ferrari-ul pe autostradă

Potrivit news.ro, şoferul a fost amendat cu suma de 1.305 lei, fiindu-i aplicată şi măsura complementară a suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile. I s-a eliberat în schimb o dovadă fără drept de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Şofer prins când gonea cu un bolid Ferrari pe autostradă. Depăşise cu 100 de kilometri limita de viteză