Antena Meniu Search
x

Un şofer român a dispărut în Italia. E tatăl unui băieţel de 3 ani şi de o săptămână soţia lui îl caută cu disperare

Un şofer român a dispărut în Italia. E tatăl unui băieţel de 3 ani şi de o săptămână soţia lui îl caută cu disperare. Victor Daneil Pisiceanu are 42 de ani şi lucrează lângă Roma, pe o betonieră.

Un şofer român a dispărut în Italia. E tatăl unui băieţel de 3 ani şi de o săptămână soţia lui îl caută cu disperare

Un şofer român a dispărut în Italia. E tatăl unui băieţel de 3 ani şi de o săptămână soţia lui îl caută cu disperare. Victor Daniel Pisiceanu are 42 de ani şi lucrează lângă Roma, pe o betonieră.

Miercurea trecută, Victor a plecat de la locuinţa sa din zona Ardeatina, acolo unde şi lucrează, la volanul maşinii personale, un Peaugeot Ranch cu numărul de România CL 31 DPP. Un coleg de muncă, tot român, care locuieşte împreună cu el, l-a sunat în jurul orei 21:00, pentru a stabili la ce oră cor lua cina. 

Colegul l-a aşteptat apoi degeaba, pentru că Victor nu a mai apărut. Acelaşi coleg a fost sunat joi, 19 iulie, la ora 10:00, de angajatorul italian al celor doi. Acesta a întrebat ce se întâmplă cu Victor, care nu a venit la serviciu.

Poliţia a demarat de asemenea o anchetă şi a descoperit că telefonul românului a fost activ până joi la ora 15:00. Maşina lui nu a fost găsită, nici actele.

Soţia lui Victor Daniel, Paola Georgiana, e în România, alături de fiul lor de trei ani. Femeia e disperată şi a lansat mai multe apeluri pe reţelele de socializare, sperând că va da de urma soţului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Un şofer român a dispărut în Italia. E tatăl unui băieţel de 3 ani şi de o săptămână soţia lui îl caută cu disperare