Antena Meniu Search
x

Un șofer din Timișoara a transmis în direct pe Facebook cum conducea cu 230 de kilometri pe oră

Teribilism sau inconștiență la volan. Un șofer din Timișoara a transmis în direct pe Facebook cum conducea cu 230 de kilometri pe oră pe autostrada A1.

de Redactia Observator

la 26.08.2020, 20:35

Vezi și
  • Şoferul teribilist a fost identificat .
  • Bărbatul riscă să rămână fără permis timp de 90 de zile.

Cu muzica bubuind în boxe, bărbatul se filmează cum accelerează peste limita legală de 130 de kilometri la oră şi nu se opreşte până nu ajunge la 230 de kilometri la oră.

Ba mai mult, şoferul bravează şi spune că ar merge chiar cu o viteză şi mai mare, dacă nu i-ar fi teamă că îi zboară antena de pe maşină. Potrivit presei locale, nu este prima dată când bărbatul îşi transmite pe Facebook cursele nebune pe drumurile naţionale.

Poliţia s-a autosesizat, şoferul teribilist a fost identificat şi urmează să decidă ce sancţiune va primi. Bărbatul riscă să rămână fără permis timp de 90 de zile şi o amendă de până la 2 mii 900 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un șofer din Timișoara a transmis în direct pe Facebook cum conducea cu 230 de kilometri pe oră