Antena Meniu Search
x

Şoferul de TIR din Huşi, bănuit că ar fi criminal în serie, a recunoscut că a omorât cu o 'sticlă de şnaps' o tânără care făcea jogging

Cătălin Ciolpan, şoferul de TIR din Huşi bănuit că ar fi un sângeros criminal în serie, a recunoscut, astăzi, că a omorât o tânără în Germania.

Cătălin Ciolpan, şoferul de TIR din Huşi bănuit că ar fi un sângeros criminal în serie, a recunoscut, astăzi, că a omorât o tânără în Germania.

Reţinut la începutul lunii iunie în Freiburg (Germania) sub acuzaţia de omor deosebit de grav, Ciolpan, un tânăr şofer de TIR din Huşi, a recunoscut, astăzi, în faţa judecătorilor germani că a omorât-o pe Carolina Gruber, o tânără în vârstă de 27 de ani, pe 6 noiembrie 2016.

Pe acelaşi subiect

Tânăra a fost lovită cu sălbăticie în zona capului, în timp ce făcea jogging, într-o zonă viticolă, de lângă orașul Endingen, din sud-vestul Germaniei.

"Am lovit-o cu o sticlă de şnaps. Ştiu că ceea ce am făcut este de neiertat. Aveam o agresiune în mine, dar nicio motivaţie sexuală. Eram beat şi deprimat", a declarat Ciolpan într-o scrisoare citită de avocatul său în instanţă.

Şofer român de TIR, criminal în serie

Cătălin Ciolpan este acuzat şi de o altă crimă produsă în anul 2014 în oraşul Kufstein din Austria. Lucile Klobut, o studentă din Franţa care se afla în Austria datorită unui program de schimb de experienţă, a fost ucisă cu sânge rece cu o bară metalică.

Trupul studentei a fost găsit pe 12 ianuarie 2014, pe malul râului Inn, cu numeroase lovituri la nivelul capului.

La începutul acestui an, autorităţile din Austria au anunţat că cele două crime sunt legate de aceleaşi urme de ADN prelevate şi de acelaşi mod de operare.

Cătălin Ciolpan este bănuit şi de alte patru crime comise în România. Procurorii din Vaslui au anunţat, după aflarea veştii că Ciolpan a fost arestat pentru cele două crime din Austria şi Germania, că modul de operare se potriveşte cu alte patru crime comise în România în perioada 2000 - 2004.

Procurorii vasluieni au precizat că cele patru crime cu autor necunoscut, comise asupra unor femei luate 'la ocazie', ucise şi apoi abandonate, au acelaşi tipar.

Totuşi, şansele ca 'Monstrul din Huşi' să fie adus în ţară şi judecat pentru crimele sale sunt foarte mici, având în vedere că el este acum judecat în Germania, acolo unde riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şoferul de TIR din Huşi, bănuit că ar fi criminal în serie, a recunoscut că a omorât cu o 'sticlă de şnaps' o tânără care făcea jogging