Antena Meniu Search
x

Şoferi din Focşani şi Galaţi, prinşi conducând sub influenţa drogurilor

Doi şoferi, unul din Focşani şi unul din Galaţi, au fost prinşi de poliţişti când conduceau maşini sub influenţa drogurilor.

de Redactia Observator

la 20.04.2021, 18:01

Poliţiştii continuă cercetările în cazul şoferilor prinşi drogaţi la volan
Poliţiştii au efectuat mai multe verificări în trafic, pentru a prinde şoferi aflaţi sub influenţa drogurilor sau a băuturilor alcoolice - Imagine ilustrativă
  • Poliţiştii continuă cercetările în cazurile şoferilor prinşi drogaţi la volan.

Primul incident s-a înregistrat luni seara, la Focşani, când poliţiştii de la Brigada Rutieră au tras pe dreapta un şofer de 26 de ani. Comportamentul suspect al şoferului, care era incoerent în mişcări şi în vorbire, le-a atras atenţia poliţiştilor. 

Şoferul a fost condus la spital, iar verificările iniţiale au arătat că acesta se afla sub influenţa a două substanţe interzise, cannabis şi cocaină. Ulterior, şoferului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenţei substanţelor psihoactive.

Poliţiştii continuă cercetările în cazurile şoferilor prinşi drogaţi la volan

Al doilea incident s-a produs în noaptea de luni spre marţi pe Strada Maior Gheorghe Pastia din municipiul Galaţi. Poliţiştii de la Brigada Rutieră au oprit în trafic un şofer în vârstă de 32 de ani. Şi în cazul său verificările iniţiale au arătat că bărbatul se afla sub influenţa cannabisului.

Ca şi în cazul de la Focşani, şoferul de la Galaţi a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Atât în cazul de la Focşani, cât şi în cazul de la Galaţi, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infraţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Adrian Obreja, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şoferi din Focşani şi Galaţi, prinşi conducând sub influenţa drogurilor