Antena Meniu Search
x

Șoferi români îngroziți, au trecut pe lângă Opel-ul în care au murit 4 români, în Germania: "Microbuzul era pachet"

Șoferi români îngroziți, au trecut pe lângă Opel-ul în care au murit 4 români, în Germania. "Microbuzul era pachet", au povestit ei ceea ce au văzut pe autostradă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.09.2020, 13:08

  • Alți doi români sunt în stare foarte gravă la spital.
  • Microbuzul în care erau cei 4 morți a fost strivit între două camioane.

Patru români au murit vineri la prânz pe o autostradă din Germania, striviți într-un Opel Vivaro locit de un TIR și proiectat în semiremorca unui alt camion. Efectiv, microbuzul românilor a fost aplatizat între cele două camioane.

Accidentul a avut loc pe A44, în apropiere de Paderborn, pe direcția spre Dortmund, când un șofer român de TIR, la volanul unui camion înmatriculat în Suceava, nu a fost atent la un blocaj de trafic și a intrat cu viteză, în plin, într-un Opel Vivaro.

În microbuz era 5 români, patru dintre ei murind, unul pe loc, ceilalți trei după ce au fost descarcerați. Al cincelea român din microbuz și șoferul român de TIR au fost și ei duși la spital în stare foarte gravă, viețile lor fiind în pericol.

Mulți șoferi români au trecut pe lângă locul carnagiului, unii la câteva minute după accident, când încă nu ajunseseră salvatorii. Există o fotografie care arată dimensiunea dramatică a impactului, în imagine fiind clar că microbuzul a dispărut, aplatizat aproape, între cele două TIR-uri.

Pe acelaşi subiect

Fotografia e confirmată de mărturia lui Alexandru, care a scris pe Facebook: "Am trecut imediat ce s-a produs accidentul pe acolo jale nu se mai vedea microbuzul era pachet tirul ce la lovit cabina era lipita de vagon 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️Neatenția Doamne ferește."

Sergiu a povestit că a văzut și el dezastrul, depe celeălalt sens de mers al autostrăzii: "am fost la locul tragediei eram pe banda opusa ma duceam spre kassel, da, dezastru a fost si implicate in accident a mai fost un camion al 3 si inca 2 masini mici cu avarieri usoare de parapeti ....1 camion nu a fost atent la ambuteiaj si dupaia a intervenit dezastrul..din pacate...mor romani oboseala neatentia tel..laptopul etc. nu este soferul microbuzului de vina clar ca lumea isi da cu parerea..in necunostinta de cauza ..

eu chiar am fost acolo cei drept pe partea cealallta sensului opus.....primul camion ca au fost 3....in impact 1 nu a observat ambuteiajul si nu a mai avut timp sa reactioneze si dupa a urmat calvarul unu in altul..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șoferi români îngroziți, au trecut pe lângă Opel-ul în care au murit 4 români, în Germania: "Microbuzul era pachet"