Antena Meniu Search
x

Video Şoferii români, amendaţi automat de noul sistem e-SIGUR. Monitorizează viteza şi cine trece pe roşu

Veşti pentru şoferi. Guvernul vrea să îmbunătăţească monitorizarea circulaţiei printr-un sistem care va semnala automat încălcarea regulilor. Proiectul urmează să fie aprobat în sedinţa de miercuri, 16 noiembrie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.11.2022, 13:18

Vezi și

Sistemul e gândit în așa fel încât să semnaleze atunci când un șofer încalcă reguile de circulație sau când o mașină este dată în urmărire de poliție și este văzută pe drumurile publice.

Polițiștii vor avea acces la acest sistem

Printre neregulile care pot fi constatate cu ajutorul acestui sistem se numără depășirea vitezei regulamentare, trecerea pe culoarea roșie a semaforului, neplata taxelor CNAIR, chiar și comportamentul agresiv în trafic.

Chiar și polițiștii vor avea acces la acest sistem, pentru ca șoferii indisciplinați să poată fi identificați și mai apoi sancționați. Radarele fixe vorfi montate pe rețeaua CNAIR și vor putea să funcționeze la aproximativ doi ani după ce legea a intrat în vigoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Evenimente » Şoferii români, amendaţi automat de noul sistem e-SIGUR. Monitorizează viteza şi cine trece pe roşu