Antena Meniu Search
x

SONDAJ: Credeți că redeschiderea școlilor poate fi făcută în siguranță, având în vedere că profesorii nu au fost vaccinați?

Decizia unei noi amânări la vaccinare pentru persoanele care fac parte din categoriile esențiale îi afectează direct pe mulți dintre profesori, care sunt așteptați să se întoarcă în clasele pline cu elevi începând cu 8 februarie.

de Redactia Observator

la 30.01.2021, 15:23

SONDAJ: Credeți că redeschiderea școlilor poate fi făcută în siguranță, având în vedere că profesorii nu au fost vaccinați?
SONDAJ: Credeți că redeschiderea școlilor poate fi făcută în siguranță, având în vedere că profesorii nu au fost vaccinați? - Profimedia Images
  • Amânarea vaccinării profesorilor a fost pusă pe seama dozelor insuficiente de vaccin anti-Covid ce vor fi livrate de compania Moderna, pentru lunile februarie și martie.

Potrivit unei decizii anunțate vineri de Comitetul Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare, toate persoanele sub 65 de ani, atât persoane cu boli cronice, cât și persoane care fac parte din categoriile esențiale, programate pentru prima doză de vaccin între 30 ianuarie și 11 februarie, vor fi amânate pentru după 16 februarie.

În total, peste 66.000 de oameni sunt vizați de noua amânare. Printre ei, foarte mulți dintre profesori. Așa că redeschiderea şcolilor, care va avea loc într-o săptămână, ne va prinde cu profesori nevaccinaţi și mulți au anunțat deja că se tem să vină la muncă.

Până în momentul de faţă, puţin peste 10.000 de cadre didactice au fost vaccinate. Prea puțin.

Vă invităm să răspundeţi la sondajul de mai jos dacă sunteţi de părere că redeschiderea școlilor pe 8 februarie poate fi făcută în siguranță, în condițiile în care profesorii nu au fost vaccinați.

Întrebarea zilei

Credeți că redeschiderea școlilor poate fi făcută în siguranță, având în vedere că profesorii nu au fost vaccinați?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Observator » Evenimente » SONDAJ: Credeți că redeschiderea școlilor poate fi făcută în siguranță, având în vedere că profesorii nu au fost vaccinați?