Antena Meniu Search
x

Video Soț și soție au sfârșit într-un accident înfiorător, pe Drumul Morții E85. Martorii, şocaţi de impactul devastator

Trei oameni şi-au pierdut viaţa, seara trecută, într-un accident deosebit de grav, petrecut pe E85, cunoscut şi ca drumul morţii. O motocicletă, pe care se aflau doi soţi, a izbit în plin o bicicletă pe care se afla o femeie. Impactul a fost atât de puternic încât pasagera de pe motocicletă a murit pe loc. Motociclistul şi femeia de pe bicicletă au intrat în stop cardio-respirator. Chiar dacă au fost resuscitaţi zeci de minute, totul a fost în zadar. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 20:46

Vezi și

Tragedia a avut loc seara trecută în jurul orei 19:00, în afara localității Gherăieștii Noi, la graniţa dintre judeţele Neamţ şi Iaşi. 

Insp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamț: Între o motocicletă, pe care se aflau două persoane, şi o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Martorii, şocaţi de impactul devastator, au sunat imediat la 112. În ajutor a fost chemat şi un elicopter SMURD. 

Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamț: Ajunse la locul solicitării, echipajele de intervenţie au constatat că o femeie, de aproximativ 30 de ani, nu prezenta semne vitale. Iar alte două persoane erau în stare de inconştienţă.

Pe acelaşi subiect

Soția a murit pe loc, soțul și femeia de pe bicicletă au fost declarați decedați câteva minute mai târziu

Femeia, găsită fără viaţă, era pasager pe motocicleta condusă chiar de soţul său. În impactul extrem de violent, aceasta a fost aruncată pe asfalt. Celelelte două victime, cu fracturi multiple, au fost găsite în stop cardio-respirator.  

Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamț: Din păcate, cele două victime, un bărbat de aproximativ 38 de ani, şi o femeie, de 57 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe ambulanţa SMURD a declarat decesul acestora. 

Biciclista, în vârstă de 57 de ani, era din județul Iasi, iar cei doi soţi, chiar din localitatea în care s-a petrecut nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Soț și soție au sfârșit într-un accident înfiorător, pe Drumul Morții E85. Martorii, şocaţi de impactul devastator