Antena Meniu Search
x

"I-am sărutat degețelele micuțe de la mâini și picioare, nemișcate". Băiețel de un an, spulberat de un camion, după o clipă de neatenție a bonei, în SUA

Sfârșit tragic pentru un copilaș de un an. Băiețelul a sfârșit călcat de un camion, după ce bona lui l-a scăpat din priviri pentru câteva clipe.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 17:49

Băiețel de un an, spulberat de un camion, după o clipă de neatenție a bonei, în SUA
Băiețel de un an, spulberat de un camion, după o clipă de neatenție a bonei, în SUA - Scott-Charlene Stoller / Facebook, Auble Funeral Home

Dădaca lui, o adolescentă în vârstă de 17 ani, nu a știut că micuțul a ieșit din casă, într-o clipă de neatenție a acesteia. Copilașul, Wyatt Stoller, în vârstă de doar un an, a murit sâmbătă pe patul de spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Wyatt a fost lovit de un camion chiar înainte de ora 20:00 vineri, de-a lungul Eby Road din Milton Township. Copilul a ieșit din casă într-o clipă de neatenție a adolescentei și a fost suficient pentru a se produce tragedia. A fost spulberat de camion, potrivit Mirror.

Micuțul de doar un an a fost spulberat de un camion

Wyatt a fost o rază de soare care lumina fiecare cameră în care intra, mereu gata să-ți atragă privirea, să-și încline capul și să rânjească. Buclele lui blonde, ochii căprui și sclipitori și personalitatea lui au fermecat inimile noastre. Cu inimile îndurerate ne luăm rămas bun, dar așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim într-o zi în Rai, cu brațele întinse”, a declarat un apropiat. 

Copilașul de 15 luni își lasă în urmă părinții, trei frați și bunicii. Băiețelului îi plăcea să meargă cu tractorul alături de tatăl său și să se plimbe cu mama lui prin grădină. Fata de 17 ani a declarat că „nu știa că se afla pe drum” când a fost lovit. 

Ieri, i-am mângâiat și sărutat acele degețele micuțe de la picioare și de la mâini care erau atât de dureros de nemișcate. Acei mici papucei care stăteau în picioarele lui dolofane în timp ce merge să-și ia în brațe mama, sau sărea în brațele tatălui pentru o plimbare cu tractorul. Cele cincisprezece luni pe care le-am avut cu Wyatt sunt atât de incredibil de prețioase”, a scris o rudă a familiei, într-un mesaj sfâșietor. 

Copilul urmează acum să fie condus pe ultimul drum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "I-am sărutat degețelele micuțe de la mâini și picioare, nemișcate". Băiețel de un an, spulberat de un camion, după o clipă de neatenție a bonei, în SUA