Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţi de 73 şi 76 de ani, bătaie cu palme şi bastoane după o criză de gelozie. Nu mai au voie să se apropie unul de celălalt

Caz şocant într-o localitate din Gorj. Un cuplu de 73 şi de 76 de ani de s-a luat la bătaie marţi, lovindu-se cu palmele şi bastoanele de susţinere după o ceartă pe fondul unei crize de gelozii. Cei doi au refuzat transportul la spital, însă au primit ordin de restricţie.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 14:15

- Profimedia

Marţi polițiști orașului Novaci au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la izbucnirea unui conflict între doi soți din comuna Bumbești Pițic. 

Din primele verificări efectuate la fața locului de polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci și  Poliției Orașului Novaci care, a reieșit faptul că, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, doi soți, o femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat, în vârstă de 76 de ani, s-au agresat reciproc, lovindu-se cu palmele și bastoanele de care se foloseau pentru a se deplasa, provocându-și reciproc echimoze și contuzii la nivelul feței și corpului. Aceștia  au refuzat intervenția unui echipaj al ambulanței. 

Cei doi au primit ordin de restricţie

Articolul continuă după reclamă

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent de producere a unei infracțiuni, fiind emise două  ordine de protecţie provizorii, unul împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie unul de celalalt la o distanță de 100 metri. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Soţi de 73 şi 76 de ani, bătaie cu palme şi bastoane după o criză de gelozie. Nu mai au voie să se apropie unul de celălalt