Antena Meniu Search
x

Video Spectacol de lumini, de Ziua Bucovinei. Turiștii s-au bucurat de bucate tradiționale și spectacole folclorice

A fost spectacol de lumini, luni seară, 28 noiembrie, la Suceava. De Ziua Bucovinei, centrul oraşului a îmbrăcat straie de sărbătoare, iar sucevenii, dar şi turişti veniţi din toate colţurile ţării, au dat startul distracţiei. Bucatele alese, decoraţiunile, dar şi spectacolul folcloric au creat o atmosferă specială, cum numai în preajma Crăciunului trăim. 

de Angela Bertea

la 29.11.2022, 07:53

Vezi și

Frigul nu i-a putut ţine în case pe cei care au vrut să simtă magia Crăciunului. Mii de oameni au ieşit să asiste la aprinderea iluminatului festiv, pentru a marca venirea sărbătorilor de iarnă.

Gheorghe Flutur, preşedinte CJ Suceava: Pregătim în acest an, din nou, Craciunul tradiţional. Eu cred că în această iarnă Bucovina va fi capitala tradiţiilor, a tradiționalului şi a autenticului.

Oamenii s-au bucurat de bucatele tradiționale

Ion Lungu, primarul Sucevei: S-au aprins luminile din Bradul de Crăciun, cupola din piaţa centrală, luminile din oraş. Ne dorim să cinstim aşa cum se cuvine Ziua Bucovinei şi sigur, ne pregătim să cinstim la fel Ziua de 1 Decembrie.

Împodobit cu mii de beculeţe, bradul a fost şi în acest an cel care a dat culoare evenimentului şi i-a făcut pe vizitatorii de toate vârstele să intre în atmosfera sărbătorilor. Tot luni seară s-a deschis şi Târgul de Crăciun. Aici, oamenii au putut gusta din delicioasele bucate tradiţionale şi au putut admira sau cumpăra produsele artizanale, lucrate cu mare grijă de meşterii populari.

Preţ de câteva ore oamenii s-au bucurat şi de un minunat spectacol folcloric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Spectacol de lumini, de Ziua Bucovinei. Turiștii s-au bucurat de bucate tradiționale și spectacole folclorice