Antena Meniu Search
x

Video Splendoare de culoare la Festivalul lalelelor din Mureş. Turiştii din întreaga ţară au venit să admire cele peste 13.000 de lalele din 20 de soiuri diferite

Splendoare de culoare în iarbă. Festivalul lalelelor din judeţul Mureş a adunat zeci de iubitori de natură. Colorate şi parfumate, frumoasele flori au putut fi admirate şi cumpărate de doritori.

de Redactia Observator

la 14.04.2024, 20:16

Vezi și

Peste 13.000 de lalele din 20 de soiuri diferite au înflorit pe câmpul din satul Mărculeni, spre bucuria vizitatorilor care au venit din toate colţurile ţării să le vadă.

Pe lângă poze impresionante, oamenii au putut să şi culeagă frumoasele flori, pe care mai apoi le-au luat acasă. Plantaţia poate fi vizitată doar în weekend, iar preţul pentru un fir de lalea este de 3 lei. Festivalul lalelelor este la a treia ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » Splendoare de culoare la Festivalul lalelelor din Mureş. Turiştii din întreaga ţară au venit să admire cele peste 13.000 de lalele din 20 de soiuri diferite