Antena Meniu Search
x

Video Starea copilei din Slatina care a căzut de la etajul 4, după ce a încercat să evadeze pe geam. Medicii o pregătesc de o nouă operaţie

O adolescentă de doar 12 ani este grav rănită, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Slatina. Fata este în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului de trei săptămâni, după ce a fost victima violenţei domestice. Se pare că aceasta a vrut să meargă afară, dar a crezut că educatoarea care avea grijă de ea nu o va lăsa pentru că ploua.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 18.04.2023, 14:34

Vezi și

Fata este în stare stabilă şi este internată la Spitalul de Urgenţă din Craiova încă de duminică. Cu toate că a ajuns în stare gravă, a suferit fracturi la una dintre mâini şi a avut umărul dislocat, se poate considera totuşi norocoasă pentru că deşi a căzut de la etajul 4, nu a suferit răni care să îi pună viaţa în pericol. 

Mâine, va fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale la umăr. De asemenea, urmează o perioadă lungă de recuperare.

Totul s-a întâmplat când fata a vrut să iasă din casă, însă s-a temut că nu o să fie lăsată pentru că afara ploua, aşa că s-a gândit să evadeze pe geam. A alunecat şi a căzut în faţa blocului, unde a fost găsită de câţiva trecători care au sunat la 112 şi au cerut ajutorul.

Atât Direcţia de Asistenţă Socială, Direcţia pentru Protecţia Copilului, cât şi poliţia, fac sesizări pentru a afla mai multe detalii despre felul în care s-a petrecut totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Starea copilei din Slatina care a căzut de la etajul 4, după ce a încercat să evadeze pe geam. Medicii o pregătesc de o nouă operaţie