Antena Meniu Search
x

Starea copilului căzut de la etajul 4 al unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Mama băiețelului era de gardă la spital când a fost adus de ambulanţă

Copilul de 7 ani care a supravieţuit miraculos după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc din Râmnicu Vâlcea, odată cu iubitul mamei lui, este conștient, cooperant și stabil hemodinamic. 

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 13:13

Vezi și

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Craiova au transmis, joi dimineață, că băiețelul a fost transferat pentru tratament de specialitate la Clinica de Chirurgie Ortopedie Pediatrică, după ce în cursul nopții a primit îngrijiri medicale de terapie intensivă la Spitalul Județean de Urgență.

Copilul a supraviețuit unei căderi de la etajul 4

Medicii spun că băiețelul este conștient, cooperant și stabil hemodinamic. De asemenea, el prezintă traumatism de coloană cervicală și traumatism toracic cu fracturi costale, prin precipitare de la înălțime.

Incidentul șocant a avut loc în Râmnicu Vâlcea, miercuri după-amiază. Era ora 16 şi 14 minute când un martor a sunat la 112 și a spus că a văzut cum un copil a căzut de la etajul patru, urmat la puţin timp de un bărbat. Mama copilului, angajată la spitalul din oraş, era de gardă când fiul ei a fost adus de ambulanţă.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul, care ar fi avut probleme psihice, a murit la spital

Vecinii spun că au auzit mai întâi o bufnitură, apoi plânsetele copilului. Bărbatul a murit la spital.

Din relatările vecinilor, între bărbatul de 40 de ani şi iubita lui ar fi fost certuri frecvente, în ultima vreme. În plus, bărbatul ar fi avut probleme cu drogurile, dar şi probleme psihice. Omul lucra ca şofer de TIR, iar copilul era al iubitei sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Starea copilului căzut de la etajul 4 al unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Mama băiețelului era de gardă la spital când a fost adus de ambulanţă