Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Strada din Bucureşti care s-a transformat, noaptea, în ring de dans. "Când se lasă seara, muzica bună e pregătită"

După ce s-au bucurat de o zi petrecută împreună cu cei mici, sâmbătă seară, toate drumurile bucureştenilor au dus la petrecerile de pe străzile din centrul Capitalei. Şi dacă în general şoseaua este sufocată de maşini, la ceas de seară, oamenii au transformat-o în ring de dans.

de Ana Maria Munteanu

la 13.09.2024 , 16:03

Este atmosfera de care s-au bucurat aseară bucureștenii. Piaţa Amzei a prins viață odată cu sutele de părinţi, şi nu numai, pregătiți de distracţie. Iar fiecare a încercat să-și arate cele mai bune mișcări de dans. 

Petrecere pe stradă, în Bucureşti

"Pe timpul zilei, la Miţa Biciclista sunt organizate ateliere, degustări, spectacole de improvizaţie şi dans. Iar când se lasă seara, muzica bună este pregătită, în timp ce voia bună este o prioritate pentru cei care aleg să vină aici", arată Ana-Maria Munteanu, reporter Observator.

Vezi și

"Ne simţim foarte bine şi mi se pare o iniţiativă foarte faină de a organiza în stradă aşa ceva, mai ales că au venit foarte mulţi bucureşteni şi este un prilej foarte bun de a sta afară, mai ales pe o vreme aşa superbă", spune o tânără. "Mi-a plăcut că a fost la început muzică populară, acum mai pe vibe-uri vintage şi chiar mi-a plăcut foarte mult şi mă simt foarte bine. Am dansat mult şi m-am simţit bine!", povesteşte un băiat.

Dacă în general, zona este sufocată de maşini, aseară oamenii s-au distrat în voie. Muzica şi dansul au fost ingredientele care au completat perfect tabloul distracţiei. În timp ce unii au dansat pe ritmurile antrenante ale muzicii până la epuizare, alţii s-au bucurat că au putut vedea unele străzi altfel decât le ştiau.

"Avem o Calea Victoriei care s-a pietonalizat şi ăsta e un lucru extraordinar şi un lucru frumos, dar oamenii nu au unde să stea, iar această piață poate fi, să spunem un buzunar al Căii Victoriei, în care oamenii să vină şi să stea în jurul unei mese, să se bucure de întâlnirea cu celălalt!", a declarat Edmond Niculuşcă, co-fondator Miţa Biciclista. Petrecerea va continua și în aceasta seară. 

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Strada din Bucureşti care s-a transformat, noaptea, în ring de dans. "Când se lasă seara, muzica bună e pregătită"