Antena Meniu Search
x

Video Străzi goale în Bucureşti, în prima zi de şcoală. Traficul din Capitală, cel mai liber din ultimii cinci ani

Schimbări pare să aducă noul an scolar şi în trafic. Contrar tuturor aşteptărilor, s-a circulat bine în această dimineaţă în Capitală. Chiar mai bine decat săptămâna trecută. În Bucureşti. Pasajul Unirii a fost redeschis după două luni şi jumătate de lucrări şi a ajutat puţin la fluidizarea traficului. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 05.09.2022, 13:29

La ora prânzului, în Capitală se circula foarte bine, iar despre ziua de azi putem spune că a fost cea mai puţin aglomerată prima zi de şcoală din ultimii, cel puţin, cinci ani.

Liber în Capitală, în prima zi de şcoală

S-a circulat bine încă de la primele ore ale dimineţii în Bucureşti, pe majoritatea bulvardelor din oraş, cu mici excepţii precum Şoseaua Pantelimon sau Blvd. Ştefan cel Mare, acolo unde  a fost aglomerat în jurul orei 07:30, pe sensul de mers spre centrul oraşului.

Au fost desigur şi bulevarde libere, precum Blvd. Unirii, atât de liberă încât arăta ca o zi de weekend şi nu prima zi de şcoală, iar majoritatea autobuzelor au circulat pe jumătate goale. 

O parte dintre părinţi spun că nu toţi bucureştenii s-au întors din concedii în oraş, astfel se explică şi lipsa traficului astăzi în prima zi de şcoală. În paralel cei mai mulţi au ales să îi ducă pe elevi la deschiderea anului şcolar cu metorul. Din acest motiv, în subteran a fost ceva mai aglomerat, comparativ cu traficul de la suprafaţă. 

Au fost probleme şi cu locurile de parcare pentru cei care au ales varianta maşinii pentru a merge la şcoală.  Părinţii au avut de dat ceva ture în jurul şcolilor pentru a găsi un loc de parcare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Străzi goale în Bucureşti, în prima zi de şcoală. Traficul din Capitală, cel mai liber din ultimii cinci ani