Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Studiu: Care sunt cele mai sigure cartiere din Capitală. Cea mai periculoasă zonă este frecventată zilnic de mii de oameni

De ce avem nevoie ca să ne simţim în siguranţă? Ne răspunde la această întrebare un nou studiu. Practic, depinde unde locuieşti, în ce oraş și în ce zonă. 

de Cristina Filip

la 22.06.2024 , 14:12

Brașovul pare a fi cel mai liniștit și cel mai sigur oraș din țară, asta arată cel mai recent studiu. O explicație posibilă pe care ne-o oferă specialiștii este cea legată de faptul că ardelenii sunt, în general, oameni mult mai calmi față de locuitorii din alte zone ale țării. 

Cea mai periculoasă zonă din Capitală

Capitala este abia pe locul 21 la nivel de siguranță. Printre cele mai sigure și liniștite cartiere se numără și cele de lux: Floreasca, Arcul de Triumf. Însă pe listă găsim și cartiere precum Văcărești.

Vezi și

Specialiștii ne spun că în aceste zone, gradul mai ridicat de siguranță este dat și de faptul că locuitorii sunt mai stabili. La polul opus, cea mai pericoloasă zonă din Capitală este Gara de Nord, acolo unde se întâmplă mare parte din incidentele raportate la poliție. 

Dacă ne gândim la cele mai periculoase orașe din țară, studiul ne arată că Tulcea ar fi pe primul loc, iar pe locul al doilea ar fi Brăila. 

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Studiu: Care sunt cele mai sigure cartiere din Capitală. Cea mai periculoasă zonă este frecventată zilnic de mii de oameni