Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Supărat că a pierdut banii la păcănele, un clujean băut bine s-a întors cu un cuţit în sala de jocuri. Surpriza jandarmilor după ce l-au identificat

Caz şocant în Cluj Napoca! Supărat nevoie mare că a pierdut banii la păcănele, un individ de 35 de ani, băut bine, s-a înarmat cu un cuţit şi a intrat în sala de jocuri, unde a ameninţat mai mulţi angajaţi.    

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 09:52

Doar intervenţia forţelor de ordine a reuşit să îl calmeze pe bărbat. 

Individul era dat în căutat pentru agresiuni sexuale

După ce a fost imobilizat şi identificat, jandarmii au constatat cu stupoare că acesta era dat în căutat pentru agresiuni sexuale.

Vezi și

"Luni, 29 iulie, în jurul orei 15.00, în urma unui apel la SNUAU 112, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină la o sală de jocuri din Cluj-Napoca unde agenții firmei de pază au semnalat faptul că un bărbat agresiv, înarmat cu un cuțit se plimba printre clienți. Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului și au procedat la imobilizarea bărbatului. În urma controlului corporal preventiv asupra bărbatului a fost găsit un cuțit cu lama de aproximativ 20 de cm. 

Menționăm faptul că în urma verificării în aplicația eDAC, bărbatul de 35 de ani a fost identificat ca fiind căutat pentru agresiuni sexuale", au transmis autorităţile clujene.

Individul a ajuns la secţia de poliţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Supărat că a pierdut banii la păcănele, un clujean băut bine s-a întors cu un cuţit în sala de jocuri. Surpriza jandarmilor după ce l-au identificat