Antena Meniu Search
x

Supărat că i-a sunat nevasta şi l-a pârât că joacă la păcănele, un gorjean şi-a luat vecina la bătaie pe terasa unui bar

Poliția din Gorj a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, după ce o femeie de 56 de ani a fost bătută de un bărbat, pe terasa unui local din localitatea Bibești. Din primele informații, se pare că individul de 64 de ani era supărat pe vecina lui, care îl pârâse soției că joacă la păcănele.

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 11:57

Supărat că i-a sunat nevasta şi l-a pârât că joacă la păcănele, un gorjean şi-a luat vecina la bătaie - Arhiva / imagine ilustrativă

Din primele informații, se pare că individul era supărat pe vecina lui, pentru că femeia îi sunase soţia şi îl pârâse că joacă la păcănele.

Ce spune IPJ Gorj

La data de 5 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Săulești, cu privire la faptul că are un conflict cu un vecin. 

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla pe terasa unui local de alimentație publică, din localitatea Bibești, comuna Săulești, femeia de 56 de ani, ar fi fost agresată fizic, de un localnic, în vârstă de 64 de ani, pe motiv că aceasta ar fi sunat-o pe soția sa, informând-o că bărbatul joacă la jocurile de noroc.  

Victima nu prezenta urme vizibile de violență și nu a avut nevoie de intervenția ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Supărat că i-a sunat nevasta şi l-a pârât că joacă la păcănele, un gorjean şi-a luat vecina la bătaie pe terasa unui bar