Antena Meniu Search
x

Video Suporteri stelişti reţinuţi după violenţele de la meciul cu Dinamo din luna septembrie. Sunt acuzaţi de ultraj şi tulburarea liniştii publice

Şapte persoane au fost reţinute după violenţele petrecute în timpul meciului de fotbal dintre Dinamo şi CSA Steaua, de la începutul lunii septembrie.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 14:01

Vezi și

Este vorba despre suporterii stelişti din Peluza Sud, duşi la audieri în urma mai multor descinderi care au avut loc la domiciliul acestora. 

Acuzaţi de ultraj şi tulburarea liniştii publice

Reamintim că în timpul meciului din 9 septembrie, de pe Arena Naţională, mai mulţi fani ai echipei din Ghencea şi-au părăsit locurile şi au încercat să ajungă în perimetrul suporterilor dinamovişti. Jandarmii care au intervenit pentru aplanarea conflictului au fost atacaţi de huligani, iar totul s-a sfârşit într-o bătaie generalizată. 

Suporterii violenţi sunt acuzaţi acum de ultraj şi tulburarea liniştii publice şi riscă să fie arestaţi pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Suporteri stelişti reţinuţi după violenţele de la meciul cu Dinamo din luna septembrie. Sunt acuzaţi de ultraj şi tulburarea liniştii publice