Antena Meniu Search
x

Suspiciune de viol într-o delegaţie AUR. O adolescentă de 17 ani s-a trezit a doua zi în camera de hotel cu dureri în zona intimă

Suspiciune de viol în cadrul unei delegaţii AUR. O adolescentă de 17 ani, care a fost plecată şi ea cu  delegația în municipiul Constanța, spune că, după o noapte de beţie, s-a trezit a doua zi cu dureri în zona intimă, dar şi cu urme de sânge în jur. 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 11:45

Suspiciune de viol într-o delegaţie AUR. O adolescentă de 17 ani s-a trezit a doua zi în camera de hotel cu dureri în zona intimă - Shutterstock

Fata spune că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina şi nici nu vrea să spună cine făcea parte din delegaţia AUR. Poliţiştii fac cercetări pentru a vedea dacă suspiciunea de viol se confirmă. 

Ce spun poliţiştii

La data de 16.09.2023, politistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel.

În cursul nopții aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel. Se fac cercetari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Suspiciune de viol într-o delegaţie AUR. O adolescentă de 17 ani s-a trezit a doua zi în camera de hotel cu dureri în zona intimă