Antena Meniu Search
x

Video Edilul Daniel Georgescu, vizat într-un dosar de luare şi dare de mită. Suspiciuni de corupţie la primăria Limanu

Suspiciuni de corupţie la primăria comunei Limanu, de care ţine şi Vama Veche. Edilul a fost vizitat ieri de procurorii DNA, într-un dosar de luare şi dare de mită. Vizate ar fi câteva firme organizatoare de festivaluri rock în sudul litoralului. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 09.08.2023, 14:26

Vezi și

Percheziţiile procurorilor DNA au fost făcute într-un dosar ce vizează presupuse fapte de luare şi dare de mită. În anchetă sunt vizaţi primarul Daniel Georgescu şi viceprimarul Mihai Federov. Conducerea primăriei a fost nevoită să ofere documente anchetatorilor la cerere.

Suspiciuni de corupţie la primărie

Edilul Daniel Geoegescu a confirmat că au fost vizitaţi de anchetatori, în principiu pentru a pune la dispoziţie documente legate de mai multe societăţi implicate într-un dosar din 2022. Vorbim despre firme care sunt implicate în organizarea de festivaluri rock în sudul litoralului.

Primarul spune că ei nu contribuie la organizarea festivalului doar oferă terenul unde se desfăşoară. Edilul spune că nu au existat finanţări ale primăriei pentru acele societăţi. Totodată acesta a mai punctat că au cerut şi documentele legate de firme de salvamari. Dosarul este instrumentat de DNA Bucureşti, iar până în acest moment primarul spune că nu a fost chemat la audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Edilul Daniel Georgescu, vizat într-un dosar de luare şi dare de mită. Suspiciuni de corupţie la primăria Limanu