Antena Meniu Search
x

Aglomeraţie infernală la graniţa cu Ungaria. Sute de şoferi au stat ore în şir la coadă pentru a ieşi din ţară

Sute de şoferi au picat ieri testul răbdării la Vama Petea, din Satu Mare. Au stat ore în şir la coadă, ca să poată ajunge înapoi la muncă, peste hotare.

Vezi și

Şi-au încărcat "bateriile" de sărbători şi nici nu au apucat să iasă din ţară că deja le-au şi golit. Sute de şoferi au picat ieri testul răbdării la Vama Petea, din Satu Mare. Au stat ore în şir la coadă, ca să poată ajunge înapoi la muncă, peste hotare.

Pe sensul de ieşire din ţară, nemulţumirea şoferilor s-a măsurat în intensitatea claxoanelor.

Oamenii abia porniseră de acasă, când au fost obligaţi să înceapă lungul drum cu... o pauză de câteva ore.

Doar ieri au fost sute de șoferi, care au așteaptat să treacă prin Vama Petea, din Satu Mare. Ca situaţia să nu degenereze, echipaje ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare au fost şi ele prezente la punctul de trecere a frontierei. 

Timpul mai lung de aşteptare se datorează controalelor mai amănunţite, care se fac din luna aprilie a anului trecut. Poliţia de Frontieră Română consultă şi bazele de date pentru toate persoanele care ies şi intră în ţară. În luna decembrie, Vama Petea a fost cel mai tranzitat punct de la frontiera de nord-vest cu Ungaria. Peste 270 de mii de oameni au trecut pe acolo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Aglomeraţie infernală la graniţa cu Ungaria. Sute de şoferi au stat ore în şir la coadă pentru a ieşi din ţară