Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tabăra Militară de Airsoft de la Botoşani, o experienţă plină de adrenalină pentru zeci de elevi din 7 judeţe

Zeci de elevi din şapte judeţe s-au reunit la Botoşani, în cadrul unei Taberei Militare de Airsoft, care a ajuns deja la cea de-a noua ediţie. Timp de o săptămână, cadeţii au parte de o experienţă plină de adrenalină, în care îmbină teoria cu disciplina militară, sub atenta supraveghere a profesioniştilor din domeniu. 

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 10:58

Cadeţii taberei militare de airsoft din Botoşani au parte de o trezire la fel ca în armată, dar şi de o lecţie despre cum trebuie să fie făcut patul. După înviorare şi un mic dejun copios, programul continuă cu instrucţie şi exerciţii militare.

Surpriza zilei a fost lecţia de rapel, condusă de un pompier specialist în alpinism, unde tinerii au învăţat şi pus în practică tehnicile de coborâre de pe o clădire. Ediţia a noua a taberei reuneşte tineri din şapte judeţe şi le aduce o săptămână plină de adrenalină.

"Este o tabără cu caracter specific militar şi airsoft. Este ceva ce pentru ei este inedit", spune jandarmul Iustinian Ciornei.

Vezi și

"Pe tot parcursul acestei perioade de instruire, avem atât instruire practică, cât şi teoretică, după care o să încercăm să îi introducem în activitatea propriu-zisă a sportului airsoft, dar combinat cu elemente de disciplină militară", spune Radu Humelnicu, organizator tabără.

Săptămâna se încheie cu o ceremonie specială pe data de 30 iulie, atunci când tinerii vor putea împărtăşi experienţele trăite şi lecţiile învăţate în această aventură unică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Tabăra Militară de Airsoft de la Botoşani, o experienţă plină de adrenalină pentru zeci de elevi din 7 judeţe