Antena Meniu Search
x

Tâlharul care a jefuit un hoţ, adus în ţară din Spania pentru a executa 8 ani. Fugise în 2015, după ce furase de la alt infractor

Un bărbat condamnat definitiv după ce a tâlhărit o persoană care ar fi furat din casa unui avocat a fost adus în ţară, a anunţat, vineri, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 10:41

- Shutterstock

"Un hoţ din Bihor care a prădat casa unui avocat a fost jefuit de doi tâlhari. Aşa suna titlul ştirilor care anunţau un caz ilar din anul 2015. Unul dintre autorii acelui jaf, Răzvan Lucian Murari, condamnat ulterior definitiv pentru complicitate la tâlhărie calificată, a fugit în Spania. S-a înşelat însă când a crezut că va scăpa de executarea pedepsei de opt ani şi două luni de închisoare. Astăzi, el a fost adus în ţară", a scris Gorghiu, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Potrivit ministrului, în această săptămână, au mai fost aduse în ţară zece persoane urmărite internaţional, după ce au fost condamnate pentru proxenetism, şantaj, înşelăciune, tâlhărie, furt calificat şi infracţiuni rutiere.

"Depunem constant eforturi pentru ca toţi fugarii să fie aduşi în ţară. Să îşi ispăşească pedeapsa în România, indiferent de nume, infracţiune, pedeapsă", a transmis Alina Gorghiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tâlharul care a jefuit un hoţ, adus în ţară din Spania pentru a executa 8 ani. Fugise în 2015, după ce furase de la alt infractor