Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr din Bacău, acuzat că a vandalizat indicatoarele în limba maghiară

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost prins şi acuzat că a vandalizat mai multe indicatoare în limba maghiară din judeţele Harghita şi Mureş.

de Alin Tarnovschi

la 06.01.2020 , 14:07

Indicatoare în maghiară, vandalizate de un tânăr din Bacău Indicatoare în limba maghiară, vandalizate de un tânăr din Bacău - news.ro

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost prins şi acuzat că a vandalizat mai multe indicatoare în limba maghiară din judeţele Harghita şi Mureş.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a depus plângere la Poliţie, după ce mai multe indicatoare în limba maghiară din Miercurea Ciuc şi alte localităţi din Harghita şi Mureş au fost vandalizate cu vopsea.

Astfel, în urma anchetei, poliţiştii din Harghita au identificat un tânăr de 30 de ani, din judeţul Bacău, suspectat că a vopsit denumirile în limba maghiară.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, poliţiştii au găsit şi maşina folosită de tânărul din Bacău, iar în interior au găsit un spray cu vopsea neagră pe care acesta l-a folosit pentru a vandaliza indicatoarele rutiere.

Tânărul a fost audiat la Poliţie şi a recunoscut că a vopsit mai multe indicatoare rutiere din Harghita şi Mureş, faptă pentru care riscă până la doi ani de închisoare.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânăr din Bacău, acuzat că a vandalizat indicatoarele în limba maghiară