Antena Meniu Search
x

Video Tânăr bătut cu sălbăticie până la leșin, pe un drum din Timiș. Mai mulți indivizi l-au lovit cu bâte, pumni și picioare și l-au abandonat inconștient pe asfalt

Un bărbat de 32 de ani a fost găsit inconştient pe o stradă după ce mai mulți indivizi l-au bătut cu bâtele apoi l-au abandonat. Atacul extrem de violent a fost surprins de camerele de supraveghere. Un trecător a găsit victima şi a alertat poliţia. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 22.06.2023, 14:03

Vezi și

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. în fața capelei din localitatea Cerneteaz, în județul Timiș, iar incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum șoferul unui microbuz oprește pe marginea drumului mașina și imediat, în spatele lui, vin alte două vehicule din care coboară mai mulți indivizi. În primă fază au o discuție, se cunoșteau și și-au amintit de un conflict mai vechi. Iar de la o discuție până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas. Bărbatul de 35 de ani este lovit cu sălbăticie, până rămâne inconștient pe asfalt. Acum, este la spitalulul municipal din orașul de pe Bega și primește îngrijirile medicale necesare.

Între timp, patru agresoi, cu vârste între 17 și 45 de ani, au fost reținuți și sunt cercetați într-un dosar de loviri și alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ce spune IPJ Timiș

"La data de 21.06.2023, polițiștii timișeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit în stare de inconștiență, căzut la pământ, în localitatea Cerneteaz din județul Timiș. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilindu-se faptul că barbatul, în timp ce se afla în localitatea Cerneteaz, din județul Timiș, ar fi fost agresat fizic de către alți 4 bărbați, fiind lovit în mod repetat în zona capului și a corpului cu pumnii, cu picioarele și cu mai multe obiecte contondente.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 21 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au depistat în localitățile Cerneteaz și Giarmata, din județul Timiș, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Hunedoara", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tânăr bătut cu sălbăticie până la leșin, pe un drum din Timiș. Mai mulți indivizi l-au lovit cu bâte, pumni și picioare și l-au abandonat inconștient pe asfalt