Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr care se dădea drept jandarm, prins de poliţişti. Umbla prin Focşani în uniformă şi cu un pistol airsoft la purtător

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Ilfov care purta, fără drept, îmbrăcăminte cu însemnele Jandarmeriei şi avea o armă de tip airsoft a fost prins de jandarmi la o adunare publică din Focşani. El a fost dus la Poliţie pentru cercetări.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 14:25

Jandarmeria Română a informat, joi, că un echipaj din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu la o adunare publică avizată, în Piaţa Unirii din Focşani, a identificat un bărbat care purta obiecte vestimentare cu însemnele "Jandarmeria" şi avea un pistol despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip "airsoft", scrie news.ro.

Bărbatul a fost legitimat, stabilindu-se că nu avea dreptul de a purta uniforma şi nici de a deţine arme neletale la adunările publice.

Astfel, au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârşirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal - Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Vezi și

”Tânărul, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Ilfov, a fost condus la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării”, a precizat Jandarmeria.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Tânăr care se dădea drept jandarm, prins de poliţişti. Umbla prin Focşani în uniformă şi cu un pistol airsoft la purtător