Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr de 18 ani, găsit mort într-o clădire dezafectată din Oradea. Andrei fusese dat dispărut duminică de familie

Un tânăr de 18 ani din Oradea care a fost dat dispărut de familie duminică a fost găsit fără suflare, într-un tunel de pe Calea Clujului.

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 16:09

Tânăr de 18 ani, găsit mort într-o clădire dezafectată din Oradea. Andrei fusese dat dispărut duminică de familie
Tânăr de 18 ani, găsit mort într-o clădire dezafectată din Oradea. Andrei fusese dat dispărut duminică de familie - Facebook

Andrei Şerban Dărăban avea doar 18 ani şi a fost dat dispărut duminica dimineaţa şi nu s-a mai întors acasă. Trupul băiatului ar fi fost găsit luni seară într-un tunel, confirmându-se decesul.

Anchetatorii iau în considerare şi ipoteza sinuciderii, relatează ebihoreanul.ro.

„La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 22.16, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-o clădire dezafectată de pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, în proximitatea triajului CFR Oradea Est, a fost găsită o persoană decedată. Polițiștii orădeni, alături de specialiști criminaliști, s-au deplasat de îndată la fața locului, persoana decedată fiind identificată ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul Oradea, care plecase voluntar de la domiciliu la data de 10 decembrie a.c.”, a precizat reprezentanta Poliției.

Potrivit poliţiei, nu există suspiciuni că tânărul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza preisă a decesului urmează va fi stabilită în urma necropsiei.

„Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment”, a mai precizat Poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânăr de 18 ani, găsit mort într-o clădire dezafectată din Oradea. Andrei fusese dat dispărut duminică de familie