Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 21 de ani, reţinut după ce a bătut şi jefuit casieriţa unei săli de jocuri de noroc din Argeş. Bărbatul a fugit cu 2.000 de lei

Un tânăr din judeţul Argeş a fost reţinuit, joi, de poliţişti, după ce a tâlhărit o angajată a unei săli de jocuri de noroc, la începutul lunii august. La vremea respectivă, bărbatul a reuşit să-i fure femeii borseta în care se aflau încasările din ziua respectivă, în valoare de 2.000 de lei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 02.09.2022, 18:01

Vezi și

Totul s-a întâmplat în noaptea de 10 spre 11 august, puţin după miezul nopţii. Tânărul de 21 de ani, înarmat cu un cuţit şi purtând o cagulă pe faţă a lovit-o pe femeie şi a reuşit să fugă cu borseta pe care aceasta o avea cu ea şi în care se aflau încasările de peste zi, în valoare de 2.000 de lei. 

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum femeia merge spre uşa sălii de jocuri de noroc, moment în care bărbatul o atacă.

Femeia este pusă la pământ, iar agresorul o bruschează încercând să îi fure borseta. În încercarea de a scăpa, casieriţa este târâtă pe podea până la ieşirea din locaţie. În cele din urmă, atacatorul reuşeşte să o jefuiască pe femeie şi fuge. 

Ulterior, tânărul a fost identificat şi dus la uadieri în baza unui mandat de aducere, pus în executare de poliţiştii de la secţia de poliţie rurală Poiana Lacului. Joi, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie dus în faţa magistraţilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Ce spun autorităţile

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, reţinut după ce a bătut şi jefuit casieriţa unei săli de jocuri de noroc din Argeş. Bărbatul a fugit cu 2.000 de lei