Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 23 de ani, prins cu un cuțit într-un loc de joacă din Brăila. A încercat să fugă de jandarmi după ce a atras atenţia cu un comportament bizar

Nici locurile de joacă nu mai sunt atât de sigure pe cât ar trebui. Un tânăr de 23 de ani din Brăila a fost prins de jandarmi cu un cuţit în buzunar, după ce a atras atenţia cu un comportament bizar. Individul a încercat să fugă la vederea echipajului. Individul a încercat să fugă la vederea echipajului. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 07.05.2024, 14:33

Vezi și

Tânărul de 23 de ani avea asupra lui un briceag de 33 de centimetri că îl luase de la un prieten de acasă fiindcă îi aparținea. Tânărul avea un comportament straniu în momentul respectiv. Când a văzut jandarmii a devenit foarte agitat. 

Tânărul de 23 de ani avea asupra lui un briceag

Din păcate nu este un caz singular. Tânărul de 23 de ani se afla într-un loc de joacă pentru copii și într-un mod asemănător a fost prins săptămâna trecută, în vinerea mare, un alt tânăr de 21 de ani. Tot în Brăila și tot într-un parc pentru copii, el a fost depistat de o patrulă a jandarmeriei în timp ce arunca un obiect.

În momentul în care l-au legitimat și au căutat în parc obiectul aruncat de tânăr, jandarmii au găsit un plin din staniol în care se afla o substanță vegetală, sub forma unui mugure. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Tânăr de 23 de ani, prins cu un cuțit într-un loc de joacă din Brăila. A încercat să fugă de jandarmi după ce a atras atenţia cu un comportament bizar