Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 25 de ani, reţinut de poliţişti după încălcarea ordinului de protecţie. Apelul 112, făcut de tatăl său după ce i-a spart geamul

Un tânăr în vârstă de 25 ani, din localitatea Bârsăneşti, a fost reţinut de poliţişti pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, distrugere şi ameninţare, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 15:25

- Profimedia

Sesizarea la 112 a fost făcută de tatăl suspectului, care a reclamat faptul că acesta face scandal şi i-a spart un geam al locuinţei.

"Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că tânărul, deşi avea emis ordin de protecţie provizoriu, s-a deplasat la locuinţa părinţilor săi unde a provocat scandal şi a distrus un geam al locuinţei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Creţu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu, distrugere şi ameninţare şi l-au reţinut pe tânăr pentru 24 ore.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Tânăr de 25 de ani, reţinut de poliţişti după încălcarea ordinului de protecţie. Apelul 112, făcut de tatăl său după ce i-a spart geamul