Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 29 de ani, decapitat de o sârmă în timp ce se plimba cu skyjetul pe un lac din Arad. Martora scenei de groază, o fată aflată pe locul din spate

Vacanţă terminată tragic! Un tânăr a fost decapitat de nişte cabluri în timp ce era pe un skyjet pe o baltă privată. Individul nu era singur, în spatele lui mai era o tânără. Scafandrii sunt şi acum în locul unde a avut loc incidentul.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.08.2023, 19:37

Vezi și

Totul s-a întâmplat pe suprafaţa de apă a unei balastiere din Zăbrani, judeţul Arad. Tânărul în vârstă de 29 de ani era din Timiş şi mersese acolo  cu prietenii, în vacanţă. Pe skyjet alpturi de el era şi o fată, în vârstă de 22 de ani. La un moment dat, în timp ce se plimbau cu viteză s-au creat valuri şi s-au rupt câteva cabluri de la un ponton.

Cel mai probabil tânărul nu a observat pericolul şi a intrat cu gâtul direct într-o sârmă. Tânăra din spatele lui a intrat în stare de şoc, au fost chemaţi medicii care au transportat-o de urgenţă la spital, însă cadrele nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 29 de ani. Poliţia face acum cercetări într-un dosar de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 29 de ani, decapitat de o sârmă în timp ce se plimba cu skyjetul pe un lac din Arad. Martora scenei de groază, o fată aflată pe locul din spate