Antena Meniu Search
x

Tânăr de 29 de ani din Bacău, arestat după ce şi-a sechestrat şi snopit în bătaie fosta iubită. Cum a reuşit tânăra să scape

Un tânăr de 29 de ani a ajuns în arestul poliţiei, după ce şi-a sechestrat şi snopit în bătaie fosta iubită, potrivit IPJ Bacău.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 14:38

Tânăr de 29 de ani din Bacău, arestat după ce şi-a sechestrat şi snopit în bătaie fosta iubită - Shutterstock

Un tânăr în vârstă de 29 ani, din municipiul Bacău, a fost arestat preventiv după ce şi-a sechestrat şi lovit fosta concubină, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău. Poliţiştii au primit alerta chiar de la tânăra sechestrată, în vârstă de 21 ani, care a folosit funcţia telefonului de localizare în timp real.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că tânăra ar fi avut o relaţie de prietenie cu un bărbat de 29 ani, încheiată din luna martie 2023. Pe fondul geloziei, în seara zilei de 12 iunie, bărbatul ar fi observat-o în zona străzii Stadionului, împreună cu mai mulţi prieteni, aflaţi într-o maşină, motiv pentru care, cu autoturismul său, i-ar fi urmărit în trafic. La un moment dat, acesta ar fi depăşit maşina în care se afla tânăra şi împotriva voinţei acesteia, ar fi extras-o din autoturism, forţând-o să urce în maşina sa. Ulterior, ar fi condus-o pe aceasta sub podul ce face legătura între strada Chimiei şi comuna Letea Veche, unde ar fi exercitat acte de violenţă asupra ei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi ulterior a fost prezentat instanţei de judecată care a decis arestarea preventivă pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 29 de ani din Bacău, arestat după ce şi-a sechestrat şi snopit în bătaie fosta iubită. Cum a reuşit tânăra să scape