Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 31 de ani, bătut şi înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu, sub privirile îngrozite ale clienţilor

Scene terifiante au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o benzinărie din Sibiu. Un tânăr de 31 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, sub privirile terifiate ale clienţilor.

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 08:26

Vezi și

Pe filmare se observă cum tânărul merge spre masa unor bărbaţi şi apoi este luat la bătaie de către aceştia. La un moment dat unul dintre agresori scoate un cuţit din haină şi începe să-l înjunghie pe tânăr. Deşi în încăpere se aflau mai multe persoane la mese, nimeni nu a intervenit. Speriaţi de scenele violente, oamenii îşi iau hainele şi pleacă în grabă. După ce îi aplică bărbatului mai mulţi pumni, iar unul dintre ei îl înjunghie cu un cuţit, agresorii îşi lasă victima să agonizeze şi se fac nevăzuţi.

 Imediat dupa conflictul spontan la faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean din Sibiu. Starea sa este stabilă, dar victima a rămas sub supravegherea medicilor. Poliţiştii încearcă acum să le dea de urmă agresorilor, cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr de 31 de ani, bătut şi înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu, sub privirile îngrozite ale clienţilor