Antena Meniu Search
x

Tânăr din Arad, bătut, tâlhărit şi dezbrăcat în stradă. A fost lăsat să zacă într-o baltă de sânge: "I-au luat hainele să-l batjocorească"

Un tânăr de 29 de ani din Arad a fost bătut pe stradă de trei indivizi şi lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Agresorii i-au luat banii, dar şi hainele.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 12:21

Tânăr din Arad, bătut, tâlhărit şi dezbrăcat în stradă. A fost lăsat să zacă într-o baltă de sânge: "I-au luat hainele să-l batjocorească"
- Shutterstock

Incidentul s-ar fi petrecut în noaptea de 16 spre 17 august, informează IPJ Arad, citat de aradon.ro. Poliţiştii au fost alertaţi prin 112 de către o femeie din zonă care a spus că un tânăr dezbrăcat complet stă întins pe trotuar în faţa casei sale. Conform sursei citate, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei trei agresori după mai multe zile şi după ce iniţial au crezut că este vorba despre un singur agresor.

Conform IPJ Arad, cei trei au vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani şi sunt cercetaţi în libertate. Poliţiştii spun că starea victimei nu a permis identificarea mai rapidă a agresorilor. Tânărul a ajuns la UPU Arad în stare de inconştienţă, cu multiple fracturi şi plăgi şi cu traumatism cranian. Din cauza stării grave în care se afla, victima a fost transferată la Timişoara.

"A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis 'Hai să-l deranjăm'. El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească”, au povestit rudele victimei, conform aradon.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr din Arad, bătut, tâlhărit şi dezbrăcat în stradă. A fost lăsat să zacă într-o baltă de sânge: "I-au luat hainele să-l batjocorească"