Antena Meniu Search
x

Tânăr din Botoşani, cercetat după ce ar fi cheltuit peste 50.000 de lei cu cardul altei persoane. I-au fost confiscate 4 telefoane şi un laptop

Un tânăr din Botoşani este bănuit că ar fi efectuat peste 65 de plăţi online, în valore de aproximativ 50.000 de lei, folosing cardul altei persoane. Poliţia a făcut percheziţii la locuinţa tânărului, confiscând 4 telefoane şi mai multe dispozitive eletronice, cercetăriile fiind în desfăşurare, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 14:16

- Shutterstock

Potrivit acestuia, tânărul din comuna Truşeşti este bănuit de comiterea infracţiunilor de acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. În urma percheziţiilor, la locaţia vizată au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor patru telefoane mobile, un laptop, o unitate de calculator şi mai multe înscrisuri.

Din cercetările efectuate până în acest moment, a reieşit că individul, în perioada 9 octombrie- 5 decembrie 2022, ar fi efectuat 65 de tranzacţii în cuantum de aproximativ 50.000 de lei, către diferiţi comercianţi din mediul on-line, folosind datele cardului persoanei vătămate, a adăugat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tânăr din Botoşani, cercetat după ce ar fi cheltuit peste 50.000 de lei cu cardul altei persoane. I-au fost confiscate 4 telefoane şi un laptop