Antena Meniu Search
x

Video Tânăr din Ilfov, prins de poliţişti beat la volan şi cu sticla de bere lângă el. Abia se mai ţinea pe picioare: "Am consumat o bere. Şi?"

A fost razie de amploare a Poliţiei Rutiere, noaptea trecută, în toată ţara. Sute de şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi băuţi la volan, iar unii dintre ei chiar au provocat accidente rutiere pe fondul consumului de alcool. În Ilfov, un bărbat îşi făcea curaj cu bere să apese pedala de acceleraţie.

de Redactia Observator

la 20.11.2022, 11:24

Vezi și

Un şofer abia se mai putea ţine pe picioare când a fost oprit de poliţişti. 

Poliţist: Vă rog să îl desigilaţi! 

Şofer: Nu fac. 

Poliţist: Vă rog să vă supuneţi testării cu aparatul alcool test!

Pe acelaşi subiect

Şofer: Am consumat o bere. Şi? 

Poliţist: Haideţi să ne supunem testării cu aparatul alcool test! Aşa este normal, legal. Să vedem cât înseamnă berea asta.

După minute bune, poliţiştii l-au convins să sufle în etilotest.

Poliţist: 0,91 alcool pur în aerul expirat. Fapta constituie infracţiune, motiv pentru care ne vom deplasa la spital în vederea recoltării de probe biologice. 

Un alt şofer care a fost oprit pentru o simplă verificare i-a surprins pe oamenii legii. Avea sticla de bere lângă el. A fost testat, iar rezultatul a fost cel aşteptat.

Şofer: Asta ce înseamnă?

Poliţist: Dosar penal 

Anne Ciolcă  - Purt. Cuv. IPJ Ilov: De asemenea, un alt bărbat, în timp ce conducea un autoturism in orasul Pantelimon, a intrat in coliziune cu un gard, iar la testarea cu aparatul alcool test a rezultat o alcoolemie de 0.77 mg de alcool pur in aerul expirat. 

În Voluntari, un bărbat băut şi fără permis de conducere s-a urcat la volan şi a acroşat trei maşini parcate. În doar două ore, polițiștii rutieri din Ilfov au aplicat 20 de amenzi, în valoare totală de 5800 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr din Ilfov, prins de poliţişti beat la volan şi cu sticla de bere lângă el. Abia se mai ţinea pe picioare: "Am consumat o bere. Şi?"