Antena Meniu Search
x

Tânăr din Olt, reţinut după ce a condus drogat o maşină furată dintr-o parcare. Proprietara autoturismului a sesizat Poliţia

Un tânăr de 25 de ani, din judeţul Olt, a fost reţinut de poliţişti în seara de joi, după ce a fost prins în timp ce conducea o maşină pe care o furase dintr-o parcare, în comuna Mihăeşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Oamenii legii au fost sesizaţi chiar de proprietara autoturismului, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 21:54

Poliţia
Tânărul a fost prins la volanul unui autoturism furat dintr-o parcare - Shutterstock

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, cu rezultat pozitiv la una dintre substanţe. Totodată, în urma verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânărul în cauză are permisul de conducere anulat.

"Astăzi, 22 decembrie a.c., în jurul orei 13,00, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi de către o persoană de sex feminin cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din parcare. În urma verificărilor efectuate, autoturismul în cauză a fost identificat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, iar la volan se afla un tânăr de 25 de ani, din comuna Mihăeşti", a precizat sursa citată.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vâlcea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânăr din Olt, reţinut după ce a condus drogat o maşină furată dintr-o parcare. Proprietara autoturismului a sesizat Poliţia