Antena Meniu Search
x

Video Tânăr fără permis, aruncat prin geamul BMW-ului după un accident înfiorător, pe un drum din Maramureș. Băiatul de 19 ani a murit pe loc

Grav accident, seara trecută, pe un drum din localitatea Leordina, din judeţul Maramureş. Atenţie urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 08:41

Vezi și

Un tânăr de 19 ani a murit, după ce s-a urcat la volan, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat pe marginea şoselei. Nenorocirea a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii, iar în urma impactului, victima a fost aruncată prin geam şi a rămas inconştientă pe asfalt.

"La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 19 ani, se afla la volanul unui autoturism condus dinspre Vișeu de Jos înspre Leordina, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în derapaj și s-a răsturnat pe partea carosabilă, conducătorul auto fiind proiectat prin geamul stânga față, pe asfalt", au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Tânărul de 19 ani nu avea permis de conducere

După verificări, poliţiştii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere. Mai mult maşina nu avea nici ITP-ul şi nici poliţa RCA valabile.

În momentul accidentului, tânărul era singur în maşină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânăr fără permis, aruncat prin geamul BMW-ului după un accident înfiorător, pe un drum din Maramureș. Băiatul de 19 ani a murit pe loc