Antena Meniu Search
x

Video Tânăr înjunghiat în plină zi la Blaj, sub privirile îngrozite ale iubitei și băiețelului lor. Atacatorul a fost arestat

Caz şocant în municipiul Blaj, din judeţul Alba. Un tânăr a fost înjunghiat în plină zi, chiar sub ochii concubinei şi ai copilului său. Un vecin a vrut să-i facă de petrecanie, iar femeia, care şi acum este în stare de şoc, spune că nimeni nu-şi imaginează ce motive ar fi putut avea atacatorul să încerce să-i ucidă partenerul de viaţă. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 08:50

Vezi și

Victima şi concubina sa mergeau să-i ducă mâncare unei rude în vârstă. Atunci, apărut din senin şi fără niciun motiv, vecinul lor a sărit cu un cuţit să-l omoare. 

"Eu eram cu copilul în braţe, el era lângă mine, ţinea farfuria de mâncare în mână şi când să se întoarcă cu spatele el nu a apucat să se tragă cu spatele, l-a tras de umăr şi i-a băgat cuţiul în spate. Eu am lăsat copilul pe jos să ma duc să-i opresc şi când să fugă, el s-a întors după copil şi i-a mai băgat o dată cuţitul în spate", spune concubina victimei.

Nimic nu i-a putut sta în cale agresorului, care era hotărât să-şi ducă la capăt planul. Victimă i-a căzut şi un bătrân care locuia în apropiere. Alarmat de ţipetele de pe drum, acesta a ieşit să vadă ce se petrece. A primit însă o lovitură puternică în figură şi n-a mai îndrăznit să facă nicio mişcare.

Agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor

Pe acelaşi subiect

Deşi grav rănit, bărbatul înjunghiat a încercat să fugă de agresor. A fost urmărit până în locuinţa în care a încercat să caute adăpost. 

Daniela Constantin - prim procuror adjunct parchetul de pe langa Tribunalul Alba: "Inculpatul a luat-o la fugă după persoana vătămată, a intrat în curtea acelei locuinţe, a încercat din nou să-i mai aplice o lovitură cu cuţitul însă a fost imobilizat de un martor aflat în curtea acelei locuinţe".

Bărbatul înjunghiat a ajuns la spital, dar este în continuare în stare gravă.

"Nu-i o stare stabilă, nu-i bine deloc. Este rău, nu poate să respire. Îl duce în Alba pentru investigaţii", a mai spus concubina victimei.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este cercetat pentru tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr înjunghiat în plină zi la Blaj, sub privirile îngrozite ale iubitei și băiețelului lor. Atacatorul a fost arestat