Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăra din Botoșani care și-a aruncat copilul în canal iese mai repede din închisoare: 'Aș vrea să dau timpul înapoi'

Gabriela Boghian, tânăra din Botoșani care și-a aruncat copilul în canal pentru că nu era pregătită să devină mamă, iese mai repede din închisoare.

de Redactia Observator

la 17.03.2018 , 10:06

Tânăra din Botoșani care și-a aruncat copilul în canal iese mai repede din închisoare

Gabriela Boghian, tânăra din Botoșani care și-a aruncat copilul în canal pentru că nu era pregătită să devină mamă, iese mai repede din închisoare.

Condamnată la 16 ani de închisoare pentru că și-a omorât propriul copil, tânăra de 21 de ani din Botoșani a făcut apel la Curtea de Apel Suceava.

Judecătorii de la Suceava au dictat sentința finală și au decis să îi înjumătățească pedeapsa tinerei din Botoșani.

Articolul continuă după reclamă

"Admite apelul declarat de inculpata Boghian Gabriela împotriva sentinţei penale nr. 1/09.01.2018 a Tribunalului Botoşani. Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi în rejudecare: Reduce pedeapsa aplicată inculpatei Boghian Gabriela pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 rap. la art. 199 alin.(1) Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin.(10) Cod procedură penală, de la 16 (şaisprezece) ani închisoare la 8(opt) ani închisoare", se arată în decizia definitivă a judecătorilor.

Pe acelaşi subiect

Și-a lăsat copilul de 4 zile să moară într-un canal

Gabriela a fost trimisă în judecată pentru omor după ce, în luna septembrie a anului trecut, şi-a aruncat băieţelul de doar patru zile într-un canal colector din apropierea bazei de sport 'Victoria' din Botoşani, iar copilul a murit.

În fața judecătorilor, Gabriela Boghian şi-a recunoscut fapta şi a declarat că regetă tot ce s-a întâmplat.

"Regret ce s-a întâmplat, îmi pare rău că am dezamăgit pe toată lumea, aș vrea să dau timpul înapoi, dar nu am puterea asta", a declarat tânăra.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Tânăra din Botoșani care și-a aruncat copilul în canal iese mai repede din închisoare: 'Aș vrea să dau timpul înapoi'