Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 17 ani, la un pas să fie violată de un recidivist, în Otopeni. Bărbatul a urmărit-o şi a ameninţat-o cu un cuţit

Un individ periculos a fost prins la scurt timp după ce a încercat să violeze o tânără, în Otopeni. Agresorul care ar fi ameninţat-o pe fată cu un cuţit, pe o stradă lăturalnică, a fost reţinut 24 de ore. Bărbatul ar fi recidivist şi s-ar fi angajat la o sală de fitness.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 21.07.2023, 13:32

Vezi și

A fost şansa victimei să se elibereze în doar câteva secunde după ce s-a luptat cu agresorul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, ora la care a avut loc incidentul era în apropiere de miezul nopţii, mai exact ora 23.45. Astfel, după ce suspectul principal în acest caz a ieşit de la locul de muncă, o sală de sport aflată în Otopeni.

Se pare că bărbatul, cel puţin aşa spun procurorii, şi-ar fi urmărit victima pe străzile din Otopeni, preţ de câteva minute, mai exact tânăra care avea vârsta de 17 ani. La un moment dat, a ameninţat-o cu cuţitul sub ameninţarea faptului că dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el, ar urma să o ucidă.

Au mers câţiva metri pe o stradă laterală, acolo a avut loc această luptă, tânăra a reuşit să fugă şi să alerteze poliţiştii. În aproximativ 30-40 de minute, suspectul a fost prins de către poliţiştii din Otopeni, acum este cercetat pentru agresiune sexuală în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânără de 17 ani, la un pas să fie violată de un recidivist, în Otopeni. Bărbatul a urmărit-o şi a ameninţat-o cu un cuţit