Antena Meniu Search
x

Tânără de 18 ani, bătută şi sechestrată în camera unui hotel din Oneşti. Se cazase împreună cu agresorul de 29 de ani

O tânără de 18 ani a fost bătută şi sechestrată în camera unui hotel din Oneşti de un bărbat cu care se cazase acolo. Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, a transmis miercuri IPJ Bacău. 

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 15:51

Tânără de 18 ani, bătută şi sechestrată în camera unui hotel din Oneşti. Se cazase împreună cu agresorul de 29 de ani
Tânără de 18 ani, bătută şi sechestrată în camera unui hotel din Oneşti. Se cazase împreună cu agresorul de 29 de ani - Shutterstock

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a reieşit faptul că, la data de 21/22 august, tânăra din municipiul Bacău s-ar fi cazat la un hotel din Oneşti împreună cu un bărbat, de 29 ani, din comuna Valea Seacă. În timp ce se aflau în camera de hotel, între cei doi ar fi existat un conflict spontan în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o, ameninţat-o şi nu ar fi lăsat-o pe tânără să iasă din cameră", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi lipsire de libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânără de 18 ani, bătută şi sechestrată în camera unui hotel din Oneşti. Se cazase împreună cu agresorul de 29 de ani