Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 26 de ani, prinsă beată și drogată cu 3 tipuri de substanțe, după ce a făcut praf 6 maşini parcate pe o stradă din Slatina

Şi din păcate, cazurile de inconştienţă în trafic sunt tot mai prezente pe şoselele de la noi din ţară şi se pare că nu se încheie odată cu moartea unor oameni nevinovaţi.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 13:49

Vezi și

 Seara trecută, o tânără de 26 de ani din Slatina s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice, dar şi droguri. În cursa ei haotică prin oraş, şoferiţă a distrus nu mai puţin de 6 maşini parcate. 

"Întrucât tânăra prezenta un comportament suspect, aceasta a fost testată atât cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/ l alcool pur în aerul expirat, cât şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a trei substanţe psihoactive, respectiv T1CMDMA, T2C MTD şi T3CKET. Tânăra a fost condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi a prezenţei substanţelor în organism", anunţă IPJ Olt.

Tânăra consumase alcool și trei tipuri de droguri

După ce a fost testată cu apartul etilotest, dar şi cu cel care depistează drogurile, poliţiştii au descoperit că şoferiţa consumase, pe lângă alcool, nu mai puţin de trei substanţe interzise.

Din fericire, de această dată, incidentul care se putea transforma într-o nouă tragedie s-a încheiat doar cu pagube materiale. Tânăra s-a ales cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânără de 26 de ani, prinsă beată și drogată cu 3 tipuri de substanțe, după ce a făcut praf 6 maşini parcate pe o stradă din Slatina